Ten sklep wykorzystuje technologię "Ciasteczek", która rozszerza możliwości działania sklepu. Więcej w Polityce prywatności.

close

 

Grudzień – Latte Piernikowe

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Piernikowego Sweetbird
  • Spienione mleko
  • Bita Śmietana
  • Pierniczek

 

Połącz espresso z syropem, dopełnij spienionym mlekiem, a na wierzch dodaj bitą śmietanę i pokruszone pierniczki.


  

Styczeń – Caramel Macchiato

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Karmelowego Sweetbird
  • Spienione mleko
  • Sos Karmelowy Sweetbird do dekoracji

 

Nalej syrop i spienione mleko do szklanki na latte i wtedy dodaj podwójne espresso, na koniec grubą warstwę gęstej mlecznej pianki i udekoruj karmelowym sosem.


 

Luty – Zimna Mocha z białą czekoladą i Wiśniami

  • ½ szklanki lodu
  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Biała Czekolada Sweetbird
  • 1 pompka syropu Wiśniowego Sweetbird Cherry
  • Mleko

 

Połącz espresso z syropem i nalej na lód w szklance, dopełnij mlekiem i wymieszaj.