Ten sklep wykorzystuje technologię "Ciasteczek", która rozszerza możliwości działania sklepu. Więcej w Polityce prywatności.

close

 

Migdałowa Mocha

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Migdałowego Sweetbird
  • 2 pompki sosu Czekoladowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso, syrop oraz sos. Dopełnij spienionym mlekiem, bitą śmietaną I posyp proszkiem z migdałów.


 

Kawa Wenecka

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Amaretto Sweetbird
  • Śmietanka

 

Ubij śmieranke z 1 pompką syropu. Połącz espresso z drugą częścią syropu w kubku i wykończ smakową bitą śmietaną, udekoruj wiśnią. Piękne!


 

Karmelowo – Orzechowe Latte

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka Karmelowego sosu Sweetbird
  • 1 pompka syropu Orzechowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz sos, syrop i espresso w kubku, dopełnij spienionym mlekiem i posyp mielonymi orzechami.


 

Chocolate & Peanut Butter  Latte

  • Podwójne espresso
  • 1 łyżka masła orzechowego
  • 2 pompki Czekoladowego syropu Sweetbird
  • Mleko

 

Połącz espresso, masło orzechowe i syrop. Dopełnij spienionym mlekiem.


 

Cynamonowo – Miodowe Latte

  • Podwójne espresso
  • 1 łyżka miodu
  • 2 pompki syropu Cynamonowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso, miód i syrop. Dopełnij mlekiem.


 

Piernikowe Latte

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Piernikowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso i syrop, dopełnij mlekiem, a wierzch posyp pokruszonym pierniczkiem.


 

“Marzenie Wiewiórki“

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Amaretto Sweetbird Amaretto
  • 1 pompka syropu Orzechowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso i syrop Amaretto. Spień mleko z syropem Orzechowym i dodaj do espresso.


 

Podwójne Irish Cream Espresso

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Irish Cream Sweetbird

 

Dodaj syrop do espresso. Podawaj w szklance, tak aby przypominała małe piwo Guinness.


 

 Miętowa Mocha

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Miętowego Sweetbird
  • 1 pompka syropu Czekoladowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso z sosami w kubku i dopełnij mlekiem.


 

Milkshake Cynamonowo – Pomarańczowy

  • 1 pompka syropu Pomarańczowego Sweetbird
  • 1 pompka syropu Cynamonowego Sweetbird
  • Mleko

 

Do wypełnionej w połowie lodem szklanki dodaj syropy, dopełnij mlekiem i zblenduj. Jeśli chcesz możesz dodać gałkę lodów.


 

Brzoskwiniony napój gazowany

  • 2 pompki syropu Brzoskwiniowego Sweetbird
  • 1 pompka syropu Amaretto Sweetbird
  • Woda gazowana

 

Wypełnij szklankę lodem, dodaj syrop i dopełnij wodą gazowaną.


 

Neapolitan

  • 1 pompka sosu Czekoladowego Sweetbird
  • 1 pompka suropu Truskawkowego Sweetbird
  • 1 pompka suropu Waniliowego Sweetbird Vanilla
  • 350ml spienionego mleka

 

Połącz sos Czekoladowy Sweetbird na dnie kubka z 1/3 spienionego mleka i wymieszaj. W osobnym naczyniu połącz syropy Truskawkowy oraz Waniliowy a 1/3 mleka i spień, a następnie dodaj do kubka z czekoladą i mlekiem. Na sam koniec dodaj resztę spienionego na gęstą pianę mleka. Ten kawowy napój musi mieć widoczne warstwy, dlatego zaserwuj go w wysokiej szklance.   



Butter Pecan Latte

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Butterscotch Sweetbird
  • 1/2 pompki syropu Orzechowego Sweetbird
  • 1/2 pompki syropu Migdałowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso z syropem. Dopełnij spienionym mlekiem. Mmm, czujesz ten zapach? 


 

Latte „Kokosowe sianko”

  • 1 pompka sosu Karmelowego Sweetbird
  • 1 pompka syropu Kokosowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz wszystkie składniki i posyp wiórkami kokosowymi.


 

Cappuccino Francuska wanilia z orzechem

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu French Vanilla Sweetbird
  • 1 pompka suropu Orzechowego Sweetbird
  • Mleko do cappuccino

 

Połącz espresso i syropy. Dopełnij mlekiem i posyp brązowym cukrem. To się nazywa cappuccino!


 

Gorąca Czekolada z Pieczonym Marshmallow

  • 2 pompki sosu Czekoladowego Sweetbird
  • 1 pompka syropu Toasted Marshmallow Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz sos z syropem i dopełnij mlekiem. Na wierzch posyp Marshmallow.


 

Toffee Latte

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu English Toffee Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso z syropem i dolej mleko.


 

Migdałowa Chai Mocha

  • 2 pompki syropu Chai Sweetbird
  • 1 pompka syropu Migdałowego Sweetbird
  • 1 pompka sosu Czekoladowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz syropy i sos, dopełnij mlekiem, a na koniec posyp cynamonem i czekoladą.


 

Czekoladowo – Karmelowa Rozkosz

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki sosu Czekoladowego Sweetbird
  • 2 pompki syropu Karmelowego Sweetbird
  • 240 ml spienionego mleka
  • Bita śmietana

 

Wymieszaj sos z syropem i espresso w kubku, dopełnij mlekiem, wymieszaj, a wierzch udekoruj bitą śmietaną. Możesz pokropić syropem. Mmm….


 

Smakowe Latte

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki dowolnego syropu Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso i syrop w kubku i dopełnij mlekiem. Poprostu.


 

Smakowe Americano

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki dowolnego syropu Sweetbird
  • 180 ml wrzątku
  • Śmietanka

 

Połącz espresso i syrop w kubku, dolej wrzątku, a dla niezwykłej przyjemności, utwórz wierchnią warstwę ze śmietanki polewając ją przez tył łyżeczki.


 

"Gorący Bałwan"

  • 1 pompka sosu Biała Czekolada Sweetbird
  • Spienione mleko
  • Marshmallow

 

Połącz sos z mlekiem, udekoruj bitą śmietaną i marshmallow.


 

Latte Karmelowa Czekoladka

  • 1 espresso
  • 1 pompka sosu Karmelowego Sweetbird
  • 2 pompki syropu Amaretto Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso, sos oraz syrop. Dopełnij mlekiem i udekoruj sosem.


 

Karmelowe Latte

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Karmelowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso z syropem, dopełnij spienionym mlekiem, a wierzch udekoruj sosem karmelowym.


 

Paryżanin

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka suropu Orzechowego Sweetbird

 

Połącz espresso z syropem, na wierzch nałóż bitą śmietanę i posyp mielonymi orzechami.


 

Czekoladowy wstrząs

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Irish Cream Sweetbird
  • 1 pompka syropu Orzechowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz espresso z syropem. Dopełnij mlekiem, a wierzch udekoruj kakao i orzechami.


 

Czekoladowy Rozgrzewacz z przyprawami

  • 1 pompka sosu Czekoladowego Sweetbird
  • 2 pompki syropu Cynamonowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz sos i syrop, dopełnij mlekiem, a na wierzch posyp cynamon.


 

Gorąca herbata brzoskwiniowa

  • 4 pompki syropu Brzoskwiniowa Ice Tea Sweetbird

 

Do syropu dodaj gorącą wodę.


 

Dyniowe Latte

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Chai Sweetbird
  • 1 pompka syropu Waniliowego Sweetbird
  • 0.5 pompki syropu Piernikowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz syropy z mlekiem i udekoruj cynamonem oraz ziarenkami wanilii. I jak?


 

Malinowy Czaj Mocha 

  • 2 pompki syropu Chai Sweetbird
  • 1 pompka syropu Malinowego Sweetbird
  • 1 pompka sos Czekoladowego Sweetbird

 

Połącz sos z syropem, wypełnij mlekiem i zamieszaj.


 

Ciepła cynamonowa rozkosz

  • 1,5 pompki syropu Chai Sweetbird
  • 1 pompka syropu Cynamonowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz syropy, wypełnij mlekiem, a wierzch udekoruj bitą śmnietaną i cynamonem.


 

Czarno – biała Czekolada z gorącym mlekiem

  • 3 - 5 pompek sosu Czekoladowego Sweetbird I syropu Biała Czekolada Sweetbird (w zależności od wielkości szklanki I smaku)
  • Spienione mleko

 

Dodaj sos oraz syrop w to spienionego mleka i dobrze wymieszaj. No  to dopiero jest czekolada!


 

Podwójnie czekoladowa Mocha

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki sosu Czekoladowego Sweetbird
  • 2 pompki sosu Biała Czekolada Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz sosy czekoladowe z espresso w kubku, dopełnij spienionym mlekiem i maźnij wierzch obydwoma sosami.


 

Café Crème Brulee

  • Podwójne espresso
  • 1 pompka syropu Biała Czekolada Sweetbird
  • 1 pompka syropu Karmelowego Sweetbird
  • Spienione mleko
  • Śmietanka
  • Kruche ciastko

 

Połącz syropy z espresso w kubku, wypełnij spienionym mlekiem, zamieszaj, udekoruj bitą śmietaną i pokruszonym ciastkiem. To jest napój z innego wymiaru!


 

Caramel Macchiato

  • Podwójne espresso
  • 2 pompki syropu Karmelowego Sweetbird
  • Spienione mleko
  • Sos Karmelowy Sweetbird Caramel do udekorowania

 

Nalej syrop karmelowy ze spienionym mlekiem do szklanki na latte, dodaj podwójne espresso i dopełnij gęstą mleczną pianą. Na koniec udekoruj sosem karmelowym Sweetbird.


 

Niespodzianka Wielkanocnego Kurczaczka

  • 1 pompka sosu Czekoladowego Sweetbird
  • 1 pompka sosu Karmelowego Sweetbird
  • 1 pompka syropu bananowego Sweetbird
  • Spienione mleko

 

Połącz sosy i syrop. Dodaj mleko i udekoruj bitą śmietaną, a na koniec polej sos czekoladowy na brzegach i karmelowy w środku – Wygląda jak żółtko!


 

Smakowe Espresso

  • Dobre i mocne podwójne espresso
  • 1 pompka dowolnego syropu Sweetbird

 

Szczególnie dobre, gdy zwieńczone odrobiną bitej śmietany.


 

Smakowe Cappuccino

  • Dobre i mocne podwójne espresso
  • 2 pompki dowolnego syropu Sweetbird
  • Mleko do cappuccino

 

Dodaj grubą warstwę mlecznej pianki i posyp odrobioną kakao.